ΠΡΟΦΙΛ

Profile Copy

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1967 από τον Γεώργιο Βάκα στην Ηράκλεια Σερρών και εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία προϊόντων ξυλείας λεύκης . Το 1992 ανέλαβε την εταιρία ο υιός του, Σταύρος Βάκας, αυξάνοντας παράλληλα το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών . Το 2004 , η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ( 2ο χλμ. Ε.Ο. Ποντισμένου – Γόνιμου ) και εξοπλίστηκε με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες εμπορικές ανάγκες. Σήμερα δραστηριοποιείται σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο εμπορίας ξυλείας λεύκας.
Η εταιρία μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα καλύτερα ξύλα λεύκας. Η ξυλεία λεύκας διαθέτει εξαιρετικές φυσικές και μηχανικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα από τα πιο ελαφριά και πορώδη είδη ξύλου, χαρακτηριστικά που το καταστούν εύκολα διαχειρίσιμο και σταθερό.

Η χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού τεχνολογίας εγγυάται την ύψιστη παρεχόμενη ποιότητας των προϊόντων της εταιρίας μας. Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη την ξυλεία λεύκας στη διαδικασία παραγωγής παράγεται υλικό κατάλληλο για κατασκευή επίπλων και όχι μόνο.

drasi